Er blijken mensen te zijn met twee harten

Op het internet kwam ik tot de conclusie dat er mensen zijn met twee harten. Uiteraard is dit moeilijk te bevatten, maar zelf geloof ik hier wel in. Tijdens mijn pyschose heb ik er ook over gedacht over twee harten te beschikken, maar of dit zo is, is de vraag. Op de website KIJK staat een mooi artikel over dat ze iemand gevonden hebben met twee harten. Omdat ik dacht dat ik dat zelf ook had, heb ik hier een Hardstyle liedje van gemaakt, waarbij ik wat beelden heb toegevoegd. Bij de man met twee harten werd de conclusie getrokken na een operatie. Het bleek te gaan om een Indiase man, die zich uiteraard kapot schrok. Is dit sciencefiction? Hij kreeg een klein donorhart. Beide harten hadden een ander klein formaat. De artsen kwamen met een hoogstaande piggyback transplant operation. Ze lieten het oude hart op de plaats waar die hoort, zodat het nieuwe hart werd ondersteund. Het tweede hart werd aan de rechterzijde van het andere hart geplaatst. Ze deden dit zo dat al het bloed door beide harten kunnen stromen de daarna naar de rest van het lichaam kan pompen. Omdat beide harten acteren op andere frequenties kunnen zij gaan samenwerken. Of je dan ook langer leeft is de vraag, maar mij lijkt dat wel logisch. Helemaal gezien een hartaanval vaak voorkomt en het andere hart het dan van de andere kloppende spier kan overnemen. Zelf denk ik twee harten te hebben. Een voor rust en humor (HART AND HUMOUR). Denk nou maar niet dat je deze kan jatten want zo werkt het niet. Dit werkt enkel en alleen bij mij en staat in verband met het brein. Zelf denk ik dan ook dat dit te maken heeft met je wederhelft(n) in de vorm van een partner of meerdere partners. Vandaag mijn onderstaande video, luister en enjoy! Natuurlijk zul je lezen, wat zegt die Niels allemaal? Dit artikel is op basis van goedgekeurde literaar en vanuit mijn perceptie.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square