Grootheidswaanzin | De key tot succes

Succesvol worden in wat dan ook is zeer moeilijk. Er gaan veel uren zitten in hetgeen jij wilt bereiken. Ook zal je veel fouten maken en zal je te maken hebben met mensen die het niet in je zien zitten en niet zien dat jij jouw grote doel zal bereiken. Het is goed om tot een punt te komen waarbij je echt het gevoel hebt dat je veel gaat bereiken en zult ontvangen van de medemens. Je moet eigenlijk op een gegeven moment een punt bereiken dat je grootsheidswaanzin in jouw brein merkt. Grootheidswaanzin moet je niet negatief inzien want waanzin kun je op twee verschillende manieren opvatten, namelijk positief en negatief. Dit is een zeer mooi mechanisme van de hersenen waarbij je steeds zelfverzekerder wordt. Je moet eigenlijk zoveel mogelijk moeite stoppen in wat andere mensen in jouw vakgebied doen en negatieve emoties van andere in jouw vakgebied negeren. Grootheidswaanzin is zeker de key tot succes.

Wat is grootheidswaanzin en welk verband heef dit met voeding?

Grootheidswaanzin is de definitie van het punt waarbij je denkt dat je heel groot gaat worden. Deze gedachte gaat dan ook nooit meer weg, totdat je echt bereikt hebt wat je grootste doel is. Zo heb ik twee grootheidsbeelden: in de muziek (succesvol artiest worden) en op het gebied van educatie (de grootste website op het gebied van voeding, ziektes en andere zaken van Nederland krijgen). Heb je dit in gedachten dan zal je focus, energie en concentratie moeten ontwikkelen. Voeding speelt hierbij ook een rol want zonder energie kom je er niet. Belangrijke voedingsstoffen zijn van essentieel belang. Zo is het belangrijk voldoende vitamines en mineralen binnen te krijgen. Dit kun je doen middels voeding, maar zeker ook door supplementen. Bestel op deze website jouw voorraad voordelig online wanneer je hier behoefte aan hebt. Zelf slik bijvoorbeeld elke dag vitamine D en visoliecapsules. Werkt goed voor mijn energielevel.

De key tot succes

Wanneer je het punt van grootheidswaanzin hebt bereikt dan zal je merken dat dingen steeds gemakkelijker gaan. Houd vol en koester de goede momenten. Natuurlijk zal je altijd tegenslagen merken, maar laat je niet wegslaan door ''haters''. Succes hangt samen met geluk want als je gelukkig bent dan zal je eerder jouw doel bereiken. Motivatie hangt samen met grootheidswaanzin, waarover je hier meer kunt lezen. Motivatie en succesvol worden hebben ook een verband. Vraag jij je af hoe je succesvol moet worden? Lees dan eens deze blog. De key tot succes is wanneer jouw motivatie op een gezond level is, jouw energie goed is, je al succesvol bent, maar ook beter wilt worden. Veel mensen kunnen niet veel bereiken (abstract gezien) omdat ze het te druk hebben met werk en de kinderen. Mensen met een eigen bedrijf zijn vaak succesvol en dat kwam ze dan ook zeker niet aanwaaien. Niet iedereen heeft dan ook grootheidswaanzin omdat ze hetgeen dat ze bereikt hebben goed genoeg vinden. Grootheidswaanzin is echter wel fantastisch en als je dit gevoel hebt moet je dit koesteren. Bij grootheidswaanzin wil je altijd meer. Bereik jij al jouw doelen?

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square