Haloperidol | Een fantasiepil

Haloperidol is een medicijn zeggen ze, maar eigenlijk is het dat niet, dit past niet in het rijtje thuis. De echte naam is eigenlijk Peradidol. Het past goed bij mensen die een ''psychose'' hebben of hebben gehad. Zelf streef ik echter naar een wereld zonder medicijnen. 97% van de pillen is slecht, 3% is eigenlijk drugs, maar wel deels goed voor je. Haloperidol is eigenlijk een drug. Net heb ik het ingenomen en het werkt na een halfuur in, wel afhankelijk van je gezondheidsstatus. Één groen pilletje bevat 20 mg van de werkende stof. Deze werkt maar 1,5 uur. Je kunt ze ook bestellen in een witte variant, deze bevat 10 mg van de werkende substantie. Haloperidol is een fijne drug en is goed voor de hersenen. Het advies is om een halve pil per keer in te nemen. Omdat ik mezelf een proefkonijn vind, ga ik dit even testen, natuurlijk is dit in overleg geweest met mijn apotheek. De apotheek heeft dit besloten samen met mijn psychiater. Deze sprankelende pil moet je eigenlijk voor het slapen innemen zodat jouw brein tot rust komt. Het zorgt o.a. voor meer focus, energie en motivatie. Dit ''medicijn'' is een erg goed middel want ik heb het getest en het werkt geestveruimend. Zelf weet ik wel dat haloperidol hersenverbindingen versterkt en dat je er hallucinaties van krijgt. Dit wordt echter vaak verkeerd begrepen want deze hallucinaties zijn niks anders dan mooie gedachtes en geen fysieke waanbeelden. Wil jij dit medicijn ook slikken en zit je in een inrichting, weet dan dat dit medicijn geen bijwerkingen heeft tenzij je er meer dan twee inneemt. Wil je meer weten over ''medicijnen'', houdt dan mijn blogs in de gaten. Zo heb ik bijvoorbeeld een blog geschreven over Promethazine.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square