Het brein is staat de effecten van drugs op een natuurlijke manier na te bootsen

Velen van ons weten nog maar weinig van het brein, zeker als het aankomt op het verband tussen voeding en de hersenen. Wat weinig mensen weten is dat het brein in staat is om de effecten van bijvoorbeeld XTC en wiet na te bootsen, zonder dat daarbij drugs bij te pas komt. Waarom is dit zo? Dit heb ik namelijk zelf ervaren want ik experimenteer veel met voeding. Het is belangrijk om erbij te vermelden dat dit wordt versterkt wanneer je naar jouw favorite muziek luistert of op een festival staat. Het is wel moeilijk om dit te bereiken want je moet je een zeer goed werkende darmflora en zenuwstelsel hebben en de juiste voeding kiezen. Ook jij kunt dit ervaren door het oer-dieet te gaan naleven. Om extra te genieten van de ''drugs''-effecten dien je ook veel te bewegen. Wil je meer weten over hoe je jouw breinfunctie kan verbeteren, lees dan deze blog. Wat ik jou zou adviseren is laat drugs staan en ga aan het werk met je lichaam en brein. Deze informatie is geheel uniek en geschreven vanuit mijn eigen perspectief.


Wiet

We weten allen dat wiet drugs is, maar eigenlijk helemaal niet zo slecht voor als je het vergelijkt met alcohol of harddrugs. Het is niet voor niks een medicinale plant. Wat maar weinig mensen weten is dat in alle planten een kleine hoeveelheid THC zit, maar dan in een andere vorm die niet hallucinerend werkt. Dit zorgt ervoor dat je bepaalde effecten merkt die je ook merkt wanneer je geblowd hebt. Effecten waar je aan moet denken is dat je helemaal ontspannen bent, de tijd vergeet en je goed voelt zonder stress. Nogmaals wordt je gelukkig niet high van. Zelf denk ik dat een plantaardig dieet in combinatie met ketose zorgt voor een soort extase. Tenminste dat heb ik zelf ervaren. Een plantaardig dieet met groenten, fruit en noten is sowieso een goed idee. Dit heb ik een week gevolgd, zie voor mijn ervaring onderstaande video.


XTC

Dit zullen veel mensen niet geloven, maar het brein is in staat de effecten van XTC na te bootsen. Uiteraard zonder dat je het gevoel hebt dat je je verliest en zonder bijwerkingen. Gelukshormonen, energie, focus en een gevoelens van een verbeterde gemoedstoestand worden vrijgemaakt vanuit de darmen en doorgestuurd naar de hersens. Het duurt voor velen van ons wel lang om dit te bereiken omdat eerst het lichaam schoon moet zijn, de darmflora goed moet werken en je beweging moet hebben gehad. Zelf heb ik het ervaren na het naleven van het oer-dieet gedurende twee weken met elke dag drie tot vier uur wandelen. Wanneer je in een natuurlijke XTC ervaring bent ervaar je extreem veel energie, een droge mond, een heel gelukkig gevoel, toename van creativiteit en wellicht voor sommige een verbetering van de zintuigen. Zelf heb ik weleens XTC gebruikt en ik weet het, het is niet verstandig, maar waar ik achter ben gekomen is dat de manier van leven die ik hier beschrijf correspondeert met een detox en door XTC doe je eigenlijk ook een detox alleen heb je dan de kans dat je oververhit raakt en uitdroogt. Een detox is naar mijn idee echt te beste manier van gezonder worden, maar let op want dit kan zeer heftig zijn, afhankelijk van hoe je gezondheidstoestand is.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square