Het leven bestaat uit transities

Elke levensfase bestaat uit een transitie. Daarmee wil ik zeggen dat alles een overgang heeft. Een synoniem voor transitie is dan ook ''overgang''. Zelf ben ik er heilig van overtuigd dat alles met een reden gebeurd. Mijn leven ging tot en met mijn 26e heel goed en alles liep lekker. Mijn jeugd was fantastisch, totdat ik in instellingen terecht kwam wat ik dan ook zag als een transitie naar een beter leven. Inmiddels ben ik 31 jaar oud en heb ik in totaal vier maanden vastgezeten omdat ik een psychose had, verward en depressief was en niet wist wat ik met mijn leven aan moest. Er is altijd een uitweg en van alles word je sterker, dat moet je onthouden. Voeding heeft bij mij een grote rol gespeeld in ellendige transities. Dit heeft mij erdoorheen gebracht. Voldoende voedingsstoffen binnenkrijgen en de manier van leven en eten is heel belangrijk wanneer jij een rottijd hebt. Zelf slik ik dan ook supplementen die goed zijn voor mijn darmflora. De darmflora zit gekoppeld aan jouw brein dus wanneer je bewust eet voor jouw brein voel je je beter en kom je beter uit verschrikkelijke situaties. Bestel hier jouw voorraad supplementen voordelig online en leer beter eten.

De oerdrift

Om je beter te voelen is het verstandig om de motivatie op te schroeven en succesvol te worden in hetgeen dat je leuk vind. Let op: dit kan ook zijn op het gebied van sport. Een eigen bedrijf is altijd goed, maar velen weten helaas niet waarin ze dit zouden kunnen doen. Meer over succesvol worden lees je in deze blog. Wanneer je een visie in het leven hebt, word je een stuk gelukkiger want je krijgt een doel in het leven. Dit kan natuurlijk in verschillende fases waarbij telkens een nieuwe transitie tevoorschijn komt. In elk mens schuilt een oerdrift. Ieder mens heeft dan ook een of meerdere gaven, het is aan jou uit te zoeken welke dat voor jou is/zijn. Bij mij is het duidelijk: mensen informeren over voeding, ziektes en andere zaken die daarmee te maken hebben en muziek maken voor andere mensen. Alles is bedoeld voor het verbeteren van de mensheid en het vermaken van andere mensen. Hopelijk vind jij ook jouw oerdrift of oerdriften. Het is echter niet gemakkelijk om jouw missie in het leven na te leven, je zult veel fouten maken en veel mensen treffen die zeggen dat je het niet zult bereiken. Laat je niet tegenhouden en strijdt voor hetgeen jij op deze wereld bent gezet!


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square