Hoe word ik succesvol?

Wat houdt succesvol worden in?

Iedereen kent diegenen wel, de succesvolle mensen. Veel mensen denken dan ook niet succesvol te willen worden. Het brengt wel wat negatieve energie en stress met zich mee wanneer je dit wel wilt. Het is echter maar net hoe jij er mee omgaat. 5% van de wereldbevolking is echt succesvol en ik hoop dat jij na het lezen van deze blog meer drive krijgt om ook bij deze kleine groep te willen horen. Succesvol worden begint altijd bij een hobby en bestaat eigenlijk uit drie stappen: 1. Zoek jou missie of hobby. 2. Bouw elke dag aan jouw hobby voor ten minste een uur. 3. Houd jouw hobby in stand, werk harder en maar er jouw werk van. Wanneer je elke dag één uur aan jouw hobby/ missie besteed dan ben je binnen vijf jaar professional op dat gebied. Zelf bouw ik flink aan mijn hobby zoals je kan zien, maar daarnaast bouw ik ook aan andere hobby's zoals muziek maken. Met de muziek begin ik ook succesvol te worden want ik ben sinds kort aangesloten bij een houselabel uit Los Angeles (MojoHeadzRecords).


Blijf geloven

Het begin is het moeilijkst, maar als dat eenmaal staat en jij gelooft er ook daadwerkelijk in dan rolt de rest zich vanzelf wel uit. Succesvolle mensen denken anders dan niet succesvolle mensen. Lees hier meer over in deze blog. Succesvolle mensen hebben een hele heldere visie en een doel over waar ze willen staan over een tijdje. Alleen dan kun je er komen, maar laat je niet tegenhouden door mensen die zeggen dat het niet kan lukken. Dit noem je de zogenaamde ''haters''. De hoofdgedachte is de manier waarop je naar jouw doel nastreeft. Je moet zeker een passie hebben voor hetgeen je voor strijdt. De visie die je hebt is de brandstof van jouw bestaan. Wat belangrijk is, is dat je streeft naar de top en dat je groot denkt en grote doelen hebt. Alles kun je bereiken wat jouw brein toelaat! Besef wel dat het heel veel werkt vergt om te bereiken wat de topmensen bereiken. Zo ken ik een vrouw die succesvol is en die heeft wel duizenden fouten gemaakt voordat zij was waar ze nu is. Wees dus niet bang om fouten te maken.

Voeding en succesvol worden

In een Engelstalige video heb ik eens gehoord dat het aan te raden is om minder te eten om succesvol te worden. Tuurlijk zorgt dit er niet enkel en alleen voor, maar er zijn mensen die zweren bij een minder volle buik en een verbetering van de motivatie. De darmflora speelt dan ook een belangrijke rol van de oerdrift om succesvoller te worden. Koffie en thee werken goed om meer energie te krijgen en meer voor elkaar te krijgen op een dag. Sport werkt ook goed voor het energielevel om meer te kunnen presteren, dit speelt dan ook vaak mee bij succesvolle mensen. Een betere gezondheid is belangrijk voor jezelf goed voelen, wat weer een rol speelt in succesvoller worden, kijk maar naar sporters. Vitamines en mineralen zijn dus belangrijk, welke je hier in supplementvorm kan bestellen.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square