Iedereen heeft een gave of missie

Jouw gave en/of missie

In het kader van geestelijke brandstof van je lichaam is deze blog geschreven. Het is namelijk zo dat iedereen over een bepaalde gave beschikt. Je kunt gaven opdelen in enerzijds een steentje bijdragen aan een betere wereld en anderzijds anderen vermaken met humor, creativiteit, muzikaliteit of iets anders. Iedereen zou moeten uitzoeken welke gaven men heeft. Er zijn zelfs mensen met meerdere gaven. Dit moet je niet verwarren met de gaven van de mens waarover ik hier een blog over geschreven heb. Hieronder versta je bijvoorbeeld de gave ''telepathie''. Sta jij op met het gevoel dat je niks betekent voor de medemens? Doe dan iets en werk aan jouw leven. Met de gaven waarover ik in deze blog beschrijf bedoel ik doelen of missies in het leven. Iedereen heeft dan ook één of meerdere missies die je zelf moet uitzoeken. Zelf heb ik de beschikking over twee missies in mijn leven. Op een ochtend werd ik wakker met de titel ''De brandstof van je lichaam''. Mijn doel is dan ook om jou te informeren over de meest te gekke informatie over voeding, gezondheid, ziektes, het brein en andere zaken. Anderzijds maak ik muziek en video's om mensen te vermaken. Wat is jouw missie?

Beter jouw leven

Weet jij nog niet wat jouw missie(s) is/zijn? Kijk dan goed waar je goed in bent. Veel mensen zullen zeggen dat mensen helpen een gave is, dit is echter niet het geval. Beter de wereld en draag hier een steentje aan bij. Zoals gezegd kun je dit opdelen in vermaak en verbetering van de wereld. Het leven is toch prachtig. Het zou toch mooi zijn om de zon op je gezicht te laten schijnen in de ochtend met het idee dat je echt wat gaat betekenen voor deze wereld. Zelf hoop ik ook om ziektes te gaan bestrijden met mijn informatie waardoor ik een soort van ''heler'' word. Daarnaast is voedingsadvies één van mijn doelen. Elke dag is een nieuwe dag waarbij je jouw leven kan beteren. Het leven geeft jou kansen, met meer kracht dan je ooit van te voren zou bedenken. Je moet een doel zoeken waarbij je het beste uit jezelf haalt. Ga de challenge aan, hoe moeilijk het ook is. In het begin snap je er niet veel van, maar op een bepaald moment besef je waarvoor je geboren bent. Wat maakt het leven zo uniek? Wat je ook hebt, waarmee je moet dealen, het leven is altijd goed genoeg. Het leven verandert zo snel. Elke dag is een nieuwe dag met een nieuwe uitdaging. Ga jij de uitdaging aan en zoek jij in je hoofd waarvoor jij geboren bent?


Ga ervoor

Niemand mag jouw levensgeluk afpakken. Je hebt het recht jezelf te disciplineren. Er zullen zoveel dingen zijn die jou naar beneden halen. Maar wegrennen voor de challenge is geen optie, leven heeft een doel. Het is altijd moeilijk om aan jezelf te werken, maar je moet door veranderingen heen die jou het gevoel geven dat je geen zin hebt in het leven. Omarm de mooie momenten en zoek jouw gave/missie. Uiteindelijk kom je op een punt in je leven waarbij je echt het verschil kan maken. Doe steeds meer, elke dag weer en stop met stressen op het gebied van negatieve emoties. De emotie jaloezie hebben veel mensen, daar moeten we echt vanaf.

Blijf gezond en zoek jouw passie

Gezond blijven is ook zeer belangrijk en vitamines en mineralen spelen hierbij ook een rol. Deze acteren namelijk op jouw brein. De hersens zijn het meest belangrijk wanneer je een verschil wilt maken in deze wereld omdat dit bepaalt hoe je je voelt en of je energie genoeg hebt om jou missie te etaleren. Om jou van gezonde elementen te voorzien kun je hier voordelig jouw supplementen bestellen. Geloof in jezelf en weet dat het niet over is voor jou. Slechts 5% van de mens is echt succesvol. De meeste mensen hebben een rot gevoel, elke dag weer. Zoek een passie en leef het na. Laat niemand je naar beneden halen en jouw levensdoel naar beneden halen. Er zijn altijd ''haters''. Het advies is om op YouTube motivatie video's te gaan kijken. Elke dag weer. Maak hier een gewoonte van want dit betert jouw leven omdat je op inzichten komt. Alles gebeurt met een reden en daarom is het advies: zoek jouw missie!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square