Jouw uitweg naar een beter leven | Motivatie tekst

Jouw leven doet er toe. Laat dit niet ondersneeuwen door negatieve emoties. Er zijn altijd wegen waar je naar toe kunt streven. Er is een ergens een licht, misschien niet veel licht, maar het slaat het duister omver. Hoe meer je leert elke dag, hoe meer lichten er zijn. Wanneer je je eenmaal goed voelt, kun je jouw leven verbeteren. De goden wachten op het moment dat je echt jouw doel hebt gevonden. Veel mensen zijn ongelukkig en worden slecht wakker, maar weet dat er voor iedereen een passie is. Wanneer je een passie, naast je werk, hebt gevonden dan besteed je jouw tijd ook veel beter. Je leven wordt dan beter dan je ooit vermogen hebt gehouden.


Zoek jouw missie

Doe iets en zoek jouw missie, ga er helemaal voor. Je moet je voorstellen dat angst jouw grootste vijand is. Iedereen twijfelt, maar probeer jouw negatieve emoties uit te schakelen. Het brein zit zo moeilijk in elkaar dat het moeilijk is om tegenwoordig positief te blijven denken. Intrinsieke motivatie is een mooie term waarmee je heel ver kunt komen. Een neef van mij heeft intrinsieke motivatie en werkt zowat zijn hele leven aan zijn missie om websites over vakantiebestemmingen groot te maken. Dit is erg mooi om te zien. Zelf denk ik weleens dat ik wel wat meer motivatie kan gebruiken, ondanks dat ik nu in totaal al meer dan vijfhonderd blogs heb geschreven. Volg jij mij nog?

Hobby's en passies

Zelf probeer ik zoveel mogelijk motivatie op te brengen door het maken van muziek en video's en het schrijven van tekst op deze website en op www.fuelstuff.nl (mijn persoonlijke website). Veel mensen hebben geen passie naast hun werk en gaan werken, rijden naar, hangen voor de tv en doen verder niet veel. Hobby's moeten we even buiten beschouwing houden, tenzij dit iets bijdraagt aan de wereld of je hiermee mensen vermaakt. Amateurvoetbal is bijvoorbeeld niet echt een passie, alhoewel je hier wel wat mensen mee vermaakt. Snap je nu wat ik wil zeggen? Wat ik zojuist heb beschreven is zo zonde van de tijd eigenlijk. Natuurlijk is het goed om gelukkig te zijn zonder passies, maar dat zijn maar weinig mensen helaas.


Zoek jouw passie en ontwikkel jouw motivatie

Een passie voelt heel erg goed en mijn advies is dan ook om te kijken naar jouw mogelijkheden om de wereld te verbeteren en/of om andere te vermaken. Jouw uitweg betekent dan ook dat je iets vind waar je je helemaal in kunt verliezen. Wellicht vraag je je af wat deze informatie op een voedingswebsite doet? Dit komt omdat dit onderwerp geestelijke brandstof van je lichaam inhoudt. Zelf heb ik al wat meer geschreven over motivatie, waarover je hier meer kunt lezen. De brandstof van je lichaam (de voeding) is ook heel belangrijk om motivatie te kunnen opbrengen want hierdoor voel je je goed. Ketose is een kernwoord, wat leidt tot een gezonder leven. Over ketose kun je hier meer lezen. Qua voeding is het belangrijk om voldoende vitamines en mineralen binnen te krijgen. Jouw supplementenvoorraad kun je op deze website zeer voordelig bestellen.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square