Kan een hoge dosis vitamine C als therapie dienen tegen ziektes zoals kanker?

Vitamine C is een essentiële vitamine die we allen binnen moeten krijgen. Zou een hoge dosis van deze vitamine dan ook als therapie kunnen worden gebruikt tegen bepaalde ziektes en in het bijzonder kanker? Zelf heb ik al eens hierover geschreven waarbij een bekwame arts een vitamine C injectie gebruikte om kankerpatiënten te behandelen. Hier bleek zij goede resultaten mee te behalen. Hier wil ik, naast dit artikel, verder ingaan op deze veelbelovende kwestie. Ons lichaam heeft vitamines en mineralen nodig voor de preventie van ziektes of als genezingsalternatief. Helaas moet ik daarbij benadrukken dat het een alternatief is, vroeger zag men voeding als medicijn, dat is helaas tegenwoordig te weinig het geval. Vitamine C, een voedingsstof die voornamelijk voorkomt in citrusvruchten zoals citroenen en sinaasappels, blijkt een grote doorbraak te zijn in de uitroeiing van kanker. Vitamine C kun je tegenwoordig gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Ga hiervoor naar deze website.


Vitamine C zet kankercellen aan om zichzelf te doden

Er werd ontdekt dat de hoeveelheid wat je zou kunnen vinden in ongeveer driehonderd sinaasappels voldoende is om de groei van gengemuteerde colorectale tumoren te belemmeren. Deze invasie van antioxidanten komt letterlijk de kwaadaardige cellen binnen, wat leidt tot een aanval die wordt gekenmerkt door zoveel oxidatieve stress dat de cellen opbranden en afsterven. Kankercellen plegen eigenlijk als het ware zelfmoord. De juiste therapie is, zoals ik in mijn andere artikel ook al schetste, de intraveneuze vitamine C toediening. Dit is geweldig nieuws voor kankerpatiënten, omdat het potentiële nieuwe opties voor een lange levensduur en overleving biedt die de conventionele geneeskunde gewoonweg niet kan bieden. Orale consumptie blijkt geen optie als behandeling omdat het menselijk lichaam slechts in staat is om zoveel van deze voedingsstof in één keer op te nemen in de bloedbaan. Overtollige vitamine C wordt simpelweg weer uitgeplast.

Intraveneuze vitamine C injectie tegen ziektes als kanker

Nobelprijswinnaar Linus Pauling, een biochemicus van de Oregon State Universiteit, was een van de eersten binnen de wetenschappelijke disciplines die de vele mogelijke toepassingen van vitamine C in de moderne geneeskunde heeft uitgewerkt. Hier kwam hij erachter dat de vitamine C injectie doeltreffend kan worden gebruikt in de behandeling tegen kanker en diverse andere belangrijke gezondheidsproblemen. Het blijkt dat intraveneuze toediening van vitamine C veel meer van deze belangrijke voedingsstof in de bloedbaan afgeeft dan orale consumptie, waarbij aangetaste weefsels en cellen worden gebombardeerd met een ziektebestrijdende doses van dit krachtige, natuurlijke medicijn. Hij diende het toentertijd toe aan duizend kankerpatiënten.

De bevindingen van Pauling en het National Cancer Institute

Pauling ontdekte dat vitamine C kankerpatiënten hielp ongeveer vier keer langer te leven dan kankerpatiënten die geen vitamine C kregen. Zij zien dit dus als onderdeel van een protocol in de behandeling tegen deze ziekte. Het gaat dus niet enkel en alleen om de vitamine C injectie, maar als een toevoeging aan de huidige behandelingen. het National Cancer Institute (NCI) geeft toe dat vitamine C de groei van kankercellen in de prostaat, pancreas, lever en dikke darm kan helpen vertragen. Zowel dier- als mensstudies hebben ook aangetoond dat IV-vitamine C-therapie kan helpen de tumorgroei te blokkeren en de levenskwaliteit van de patiënt te verbeteren. Het advies is om, als je geen kanker hebt, de inname van vitamine C te verhogen, ter preventie. Citrusvruchten zijn hier geweldig voor, maar 'superfoods' zoals camu camu berry en acerola cherry zijn nog beter. Geniet van de geweldige vitamine C medicijnen en laat voeding jouw medicijn zijn!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square