Mensen in een rolstoel | De oorzaken en de behandelingen

Aangezien ik veel met mensen in rolstoel werk en me hier in verdiep, weet ik meer dan de gemiddelde mens over ziektes. Zelf werk ik bij een dagbesteding waarvan sommige in een rolstoel zitten. Op Twitter heb ik al laten weten wat de oorzaken van de ziekte van mensen in een rolstoel zijn. De oorzaken zijn altijd hetzelfde bij zowel ongeboren als geboren hersenletsel. Een detox is daarbij altijd handig. Meer over een detox vind je op deze pagina. Een detox is eigenlijk voor alle ziektes goed, zelfs voor mensen met het syndroom van Down. Dit is echter bij bijna niemand bekend of wel bekend, maar dan wordt dit niet in de media gebracht. Als het aan mij ligt dan zouden mensen in een rolstoel over een aantal jaar gewoon weer kunnen lopen. Dit klinkt heel raar, maar ik doe er veel onderzoek naar. Zelf heb ik zoveel informatie vergaard in bijvoorbeeld Engelse documentaires, dat ik heel veel weet over ziektes. Zo weet ik bijvoorbeeld dat de ziekte van Parkinson wordt veroorzaakt door enkel en alleen vervuiling van de spieren. Voor hen is het advies om een detox te doen en wietolie te gaan gebruiken. Wietolie kan voor mensen in een rolstoel ook goed zijn, maar dit geneest het niet.


Een herseninfarct en mensen in een rolstoel

Een van de oorzaken van een herseninfarct is een langdurige overmaat aan prikkels, negatieve emoties en stress. Stress is de grootste factor want zowat alle ziektes worden veroorzaakt door stress in het brein of in het lichaam. Er zijn drie vormen van stress: lichamelijke stress (overbelasting of onderbelasting), geestelijke stress (negatieve emoties of breinstress) en chemische stress (verzuring en beschadiging door onder andere verkeerde voeding). Milieutoxiciteit speelt ook een rol want dit adem je in. Mensen in een rolstoel zouden best periodiek kunnen gaan vasten, dit zorgt voor een kleine detox en een verbetering van het brein. Meer over periodiek vasten lees je hier, hier en op deze pagina. Je verliest er ook direct wat gewicht van. Mensen in een rolstoel zijn niet altijd dik, maar vet dat je niet ziet kun je zo ook verliezen. Dit vet is juist zo ongezond. Een ander aspect wat mensen in een rolstoel zouden moeten doen is meer leren. De breincapaciteit hangt samen met het leervermogen en mensen met een herseninfarct kunnen meer dan we weten. Zo ken ik een cliënt die na een herseninfarct weer kon praten, waarom dan niet weer lopen? Dit is echter heel ingewikkeld, maar ketose zou hier echt een goede stap in zijn. Het lichaam beschikt over twee verbrandingsbronnen: glucose en ketose en ketose is een veel gezondere verbandingsmanier waarop het brein flink floreert. Bij een herseninfarct zijn bepaalde hersenverbindingen kapot en bij ketose en periodiek vasten worden er nieuwe connecties aangemaakt. Meer over ketose zie je in onderstaande video.

Remedies voor mensen in een rolstoel

Mensen in een rolstoel hebben allemaal te maken met DNA-schade. Dit wordt veroorzaakt door vergiftig (o.a. van de ouders wanneer zij dit kind op aarde zetten, maar ook door verkeerde voeding), verzuring in de spieren (ook bijvoorbeeld door verkeerde voeding), overbelasting van het brein en stress. Remedies zijn dan: frequent bezoek aan de chiropractor, periodiek vasten, in ketose komen (zeer onderschat), hoge intensiteitstraining (dit kan wel, maar is wel lastig voor deze mensen, bijvoorbeeld door bepaalde bewegingen te doen met de armen) deze twee diëten (deze en deze), bewegingsoefeningen die nieuw zijn voor de persoon in kwestie en een verbetering van de breinfunctie. Meer over het verbeteren van de breinfunctie kun je lezen in deze blog. Meer over ketose (metabolisme) vind je op deze pagina. De chiropracticor is echt heel belangrijk want alle mensen in een rolstoel hebben een skelet dat niet goed functioneert. Het moge duidelijk zijn dat het heel moeilijk is om mensen in een rolstoel weer op de been te krijgen. Zelf wil ik over een aantal jaar dan ook voorlichting gaan geven waardoor ik samen met andere experts ervoor ga zorgen dat iedereen weer goed kan lopen. Let's hope for the best!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square