Motivatie | De oerdrift

Veel mensen hebben problemen met motivatie in de vrije tijd. Ieder mens blijkt dan ook de beschikking te hebben over een bepaalde gave waarbij men een bijdrage moet leveren aan een betere wereld. Mijn gave is duidelijk, jullie voorzien van brandschone educatie op het gebied van voeding en ziektes. Motivatie op het werk lukt meestal wel en zeker voor de meeste mensen die een eigen bedrijf hebben. Het is altijd verstandig om te zoeken naar jouw bijdrage in deze wereld. Sommige politieagenten zweren erbij dat zij dat werk doen om hun missie van hun leven te voltooien wanneer zij met pensioen gaan. Zelf denk ik groot. Succesvolle mensen hebben een andere manier van denken ten opzichte van mensen die gewoon in de maatschappij meedraaien. Motivatie moet je maar op kunnen brengen. 5% van de wereldbevolking is echt succesvol, dit moet mede door deze blog echt hoger worden, dit gun ik jou.

Voeding, ketose en motivatie

Wanneer je voeding koppelt aan motivatie dan is koffie een hele goede manier om meer drive te krijgen. Het zwarte goud zorgt dan ook voor een oppepper voor de hersenen. Wanneer je je slecht voedt en dus slecht voelt dan is het moeilijk om motivatie op te brengen omdat je dan liever bijvoorbeeld op de bank wilt zitten. Ketose en motivatie is een mooi verband. Meer over ketose en het verbeteren van de breinfunctie lees je hier. Ketose is een manier van het lichaam waarbij het vet verbrandt in het lichaam en in de hersens. Dit is een heel mooi mechanisme waarbij het geheugen ook beter wordt. Ketose heeft een verband met het metabolisme, waarover je verder op deze pagina meer kunt lezen. De darmflora is gekoppeld aan de hersens, dus wat je eet heeft direct effect op jouw geest en heeft dus betrekking op jouw motivatielevel. De darmflora zit vol met vitamines en mineralen. Vul jouw voorraad aan middels supplementen welke je hier kan bestellen.


Motivatie benutten

Veel mensen benutten de waardevolle momenten op de dag niet. Zoek jouw gaven en benut jouw motivatie hiervoor. Intrinsieke motivatie is een mooie term wat betekent dat je uren lang deze oerdrift kunt naleven. Motivatie zit in ieder mens en wanneer jij jouw hobby of hobby's hierin herkent dan ben je heel goed bezig. Zelf heb ik drie facetten waarin ik mijn motivatie kwijt kan namelijk: sport, muziek maken en met mijn passie van deze website bezig zijn. De meeste mensen hebben één passie. Dit is heel mooi en ik hoop dan ook dat jij deze weet te vinden. Werk zou ik niet meetellen. De hersenen zijn ingeprogrammeerd aan de hand van twee delen: bewuste gedachten en onbewuste gedachten. Het is taak om dat eerste uit te buiten en hier motivatie uit te halen. Onbewuste gedachten brengen jou door de dag heen en hier hoef je dan ook niet over na te denken. Succes met het verbeteren van deze wereld. Dit kan zijn op basis van een betere wereld of op het gebied van het entertainen van andere mensen.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square