Motivatie | Raak hier geïnspireerd

Geen excuses en voeding dat in verband staat met motivatie

Motivatie in het leven is heel belangrijk met alles wat je doet. Heel veel mensen hebben dan ook moeite om motivatie op te brengen, voornamelijk in de ochtend. Het is belangrijk om geen excuses te zoeken en ervoor te gaan. Motivatie en een gezond lichaam gaan hand in hand. Wanneer je je gezond voelt, is het namelijk veel gemakkelijker om (intrinsieke) motivatie te bewerkstelligen. Eet jij gezond en is jouw darmflora op gezond niveau dan heb je veel meer energie door de dag heen. Dan draait het met name om stabiele energie waardoor jij je de hele dag zowat goed voelt. Dit is niet altijd even gemakkelijk om te krijgen, het draait ook om de gezondheid van de hersenen. Nutriënten zijn belangrijk voor een goed gevoel en vitamines en mineralen horen hier ook bij. Om je nog beter te voelen kun je hier voordelig supplementen bestellen.

Hoe krijg ik meer motivatie en succes?

Nogmaals, het is belangrijk om geen excuses te zoeken, wat houd jou tegen? Ben je moe, heb je niet genoeg slaap gehad, heb je niet genoeg energie? Heb je niet genoeg tijd, houd dat je tegen? Of heb je niet genoeg geld? Allemaal onzin want het draait erom dat iets jou tegenhoudt. Excuses zijn het best voor diegene die hem verzinnen. Stop met de gedachte dat mensen medelijden met je moeten hebben of jou tegenhouden. Laat je niet wegpraten door ''haters''. Leef het leven op de beste manier en geniet van het succes. De weg naar succes is zeer moeilijk, maar zeker de moeite waard. Succes en motivatie staan met elkaar in verband. Je moet echt hard werken en veel motivatie hebben om succes te krijgen. Je zult alles zelf moeten doen of eventueel met jouw partner wanneer je echt een goede relatie hebt. Helaas is dat laatste vaak niet mogelijk. Het wordt tijd om jouw voordeel te nemen van de resources die je hebt in je eigen land en community. Zie jij problemen met je leven zoals zovelen? Onderneem dan snel actie. Zelf heb ik al eens geschreven over succes en motivatie, waar je hier en hier meer over kunt lezen.

Ga ervoor

Als je echt wilt, pak dan jouw kans. Zie jouw excuses als onwaar en verander jouw onbewuste brein. Dit zul je in de loop van de tijd zelf gaan ervaren, alles draait om de mindset. Excuses zijn eigenlijk leugens waar tegen je moet strijden. De waarheid is dat je tijd hebt, laat je niet misleiden met verhalen en gedachten van succesvolle mensen die zeggen dat het zomaar gaat en dat je binnen een paar maanden succes hebt. Wanneer je de skills, de kennis en de support hebt ben je dichtbij. Je moet echt willen en de discipline hebben. De brandstof van jouw bestaan begint met de challenge. Succesvol worden en motivatie behouden is nooit makkelijk en het zal dus flink moeilijk zijn zelfs. Dit is jouw kans, dit is jouw moment, dit is jouw plaats, dit is jouw mogelijkheid. Wacht niet tot morgen en begin vandaag, nu is echt jouw kans! Het is een feit dat 5% van de wereldbevolking echt succesvol is, dit moet mede door deze blog veranderen, het is je gegund.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square