Olanzapine is zeer gevaarlijk

Medicijnen zijn eigenlijk meestal geen goed idee want in mijn ogen moet 97% van de medicijnen worden afgeschaft, maar dat is lastig, dat weet ik ook. Zelf ben ik gaan experimenteren met veel dingen, maar helaas moest ik ook medicijnen slikken omdat ik zogenaamd niet goed bij mijn hoofd was. Nou geloof me, ik ben zo helder als iets. Daarbij ben ik erachter gekomen dat Olanzapine zeer gevaarlijk is en nachtmerries veroorzaakt. Dit heb ik gisteren gemerkt en mijn droom was verschrikkelijk. In mijn ogen is dit dan ook zeker niet goed. Dan raad ik ook niemand aan dit te slikken, wat de psychologen je ook wijs maken. De meeste psychologen zijn sowieso niet zo goed, maar goed dat mag ik zeker weer niet zeggen. De afgelopen jaren heb ik zo'n slechte periode gehad omdat veel mensen me niet geloofden en mij verwarden. Daar ben ik klaar mee. Zelf slik ik dan nog steeds medicijnen omdat dit nou eenmaal niet anders is, maar ik wil wel inbreng. Helaas luisteren ze in de verpleegkundige wereld niet goed naar me. Slik jij Olanzapine en heb jij hier ook nare ervaringen mee? Mail me dan alsjeblieft op het emailadres: debrandstofvanjelichaam@gmail.com. Samen komen wij er wel uit en samen worden we sterker.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square