Ozontherapie - Een krachtvolle kanker behandeling!

Ozontherapie

Deze zuurstofbehandeling is al tientallen jaren beschikbaar. Toch zijn er maar heel weinig beoefenaars die het aanbieden. De meeste mensen (inclusief die met kanker en hun families) hebben er zelfs nog nooit van gehoord! Ozon is een gas dat natuurlijk wordt geproduceerd na een onweersbui. Het heeft dezelfde geur als dat van oceaangolven en watervallen, evenals de geur wanneer zonlicht op sneeuw valt. Moderne technologie kan deze ''ozon'' ook produceren. Deze, door de machine gemaakte kunstmatige ozon, is exact dezelfde ozon als dat van de natuur. Ozon heeft een reinigende werking. Het reinigt de atmosfeer wanneer de natuur het produceert. En wanneer we eraan worden blootgesteld, reinigt het op dezelfde manier onze lichamen. Dat is precies wat we willen als het gaat om kanker. Ozon heeft onlangs serieuze aandacht gekregen in de alternatieve medische- en onderzoekskringen vanwege het opmerkelijke genezingspotentieel. Een andere alternatieve behandeling is hennepolie, heel effectief gebleken. Wil je dit een keer proberen, bestel het dan goedkoop op deze website.

Ozontherapie blijkt een van de meest veelzijdige vormen van therapie te zijn. Het kan zowel door medische behandelingen als via de huid worden toegediend. Het kan in verschillende lichaamsorganen, inclusief de darmen en longen, door de oren, in het bloed, op tanden en tandvlees, evenals in pijnlijke- of beschadigde lichaamsdelen.

Sinds het moment dat Ozon voor het eerst medisch werd gebruikt heeft het zichzelf consequent bewezen als een goede behandeling in een aantal ziektetoestanden en aandoeningen. Het blijkt een krachtpatser te zijn tegen kanker, leverziekte, auto-immuunziekte, hartziekte, allergieën, diabetes, ziekte van Lyme, virale ziekten, reuma, SARS en AIDS.

Ervaring van een patiënt met baarmoederhalskanker

Een 30-jarige vrouw werd gediagnosticeerd met baarmoederhalskanker. Een holistische voedingsdeskundige die goed thuis is in de relatie tussen kanker en voeding. Ze gelooft dat haar kanker niets te maken heeft met haar bijna perfecte voedingsprogramma - en dat het eerder door schimmel geïnduceerd is nadat ze ontdekt had dat haar appartement vol zat met schimmel. Lena koos voor ozontherapie (ozon-stoomcabine) als een genezingsprotocol. Met alleen haar hoofd ertussenuit kreeg het lichaam de kans om in alle poriën de zuurstof moleculen te absorberen. Na rectale insufflatie van ozon, verdreef Lena een dode 12-inch worm. Het is onbekend hoe lang de worm in haar darmkanaal heeft geleefd en hoe lang ze al dood was. Waarschijnlijk is de worm pas onlangs overleden, gedood door de ozontherapie. Wormen, parasieten, virussen, bacteriën - alle vroege evolutionaire vormen van leven - gedijen in een omgeving met weinig zuurstof. Door de overvloed van ozon in het rectum en de dikke darm stierf de worm naar alle waarschijnlijkheid aan de duelverzadiging van zuurstof en ozon. Het probleem met parasieten is dat ze indirect kanker kunnen veroorzaken omdat ze hun gastvrije lichaam leegmaken en kankerverwekkende afvalproducten produceren. Aflatoxine is er een van. De meest voorkomende parasiet in het menselijk lichaam is gist. Hoewel gist niet per se problematisch is, kan het, wanneer het een punt van overmaat bereikt, ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken: candida, schimmelinfecties, pathogene microben, amoeben, lintwormen en botten. Naar schatting heeft ten minste 20% van de kankerpatiënten een parasiet. De echte statistiek is waarschijnlijk veel hoger. Dit is toch wel een zeer belangrijk gegeven in de behandeling en genezing van kanker in de toekomst!

Waar kan ik de behandeling krijgen?

Ozon is een gerespecteerde behandeling in veel delen van de wereld. In Duitsland is het de standaardbehandeling en wordt het door 70-80% van de praktiserende artsen gebruikt. Er zijn meer dan 3000 referenties in de Duitse medische literatuur die verwijzen naar het gebruik van medische ozontherapie. Cuba en India hebben hele faciliteiten voor ozonbehandeling en onderzoek. Ook Rusland is een fan van ozon. Tot slot zijn er in Nederland ook gespecialiseerde artsen die de Ozontherapie toedienen. Wist je dat ozon slechts 10 seconden nodig heeft om 99% van de bacteriën, schimmels, gisten en virussen te doden? Dat is 3500 keer sneller dan chloor. Er is aangetoond dat dit kankercellen doodt.

Ozon, kanker en de oorzaak van kanker

Wanneer de cellen van het lichaam voor ten minste 40% van hun normale toevoer van zuurstof zijn beroofd, zullen er pathogene veranderingen binnen hen plaatsvinden. Dit is de ontdekking van Otto Warburg, de Nobelprijs winnaar voor het vinden van de primaire oorzaak van kanker. In Warburg's eigen woorden: "Kanker heeft maar één hoofdoorzaak. De voornaamste oorzaak van kanker is de vervanging van normale zuurstofrespiratie van lichaamscellen door een anaërobe (zuurstofloze) celrespiratie. Ziekte is te wijten aan een tekort in het oxidatieproces van het lichaam, wat leidt tot een opeenstapeling van toxines. Deze toxines worden gewoonlijk verbrand bij normale oxidatie maar in het geval van ziekte dus niet.

Onderzoek heeft aangetoond dat een gezonde cel, die de nodige zuurstoftoevoer ontvangt, een enzymatische coating rond de cel maakt. Deze beschermende laag voorkomt dat pathogene agentia zoals bacteriën en virussen de cel binnendringen. Wanneer de cel echter zuurstofarm is, kan het niet genoeg enzymen produceren om een ​​sterke celwand te behouden. Dientengevolge komen indringers binnen (zoals een Trojaans paard), klaar om verwoesting, vernietiging en uiteindelijke dood aan te richten. De redenen voor zuurstofgebrek in de cellen van het lichaam zijn talrijk. De cel kan bijvoorbeeld worden vergiftigd door een giftige chemische stof (er zijn er tegenwoordig zoveel in onze omgeving).

Wanneer we tot het begrip komen - zoals Warburg documenteerde - dat de fundamentele oorzaak van kanker zuurstofverarming is, wordt het duidelijk hoe we het moeten omkeren. Om het lichaam van kanker te bevrijden, moeten we het lichaam overspoelen met zuurstof. En net zoals er vele manieren zijn waarop het lichaam uitgehongerd kan raken voor zuurstof, zijn er ook vele manieren waarop het lichaam kan worden overspoeld met zuurstof! Ozon doodt alleen de pathogene cellen. Chemotherapie en bestraling zijn net efficiënt in het doden van kankercellen, maar hierbij worden ook gezonde cellen vermoord.

Wat zijn de bijwerkingen van Ozontherapie?

De bijwerkingen die Ozontherapie met zich meebrengen zijn griepachtige symptomen, gewrichtspijn, lichaamspijnen, zweten en misselijkheid. Dit is echter een reactie van het lichaam en tevens een aanwijzing voor de dood van de pathogene entiteiten ofwel kankercellen. De symptomen verdwijnen na een paar uur tot een paar weken en daarna is er sprake van ontgifting en reiniging van het lichaam.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square