Priadel is de wreede voorloper van de asperine

Zelf experimenteer ik met vanalles en psychologen en psychiaters spelen een spelletje met me. Van mijn moeder heb ik begrepen dat priadel veel te heftig is en ervoor zorgt dat je wakker wordt met koppijn en je het gevoel hebt dat je de weg kwijt bent. Opstarten is dan zeer moeilijk, voor sommige is het zelfs zo erg dat ze het niet meer zien zitten in het leven. Het advies is onmiddellijk om op te staan en een bak koffie te nemen. Je kunt bruine bastard suiker erin doen, dat vernselt het proces. Hebben ze dat niet in een inrichting, vraag daar dan naar. Daarnaast moet er gewoon gezonde voeding in inrichtingen zijn. Brood is prima, maar denk je ook even aan snackgroenten en wat nootjes. Zalm is prima, een stukje biologisch vlees en genoeg beweging. Ga met mensen praten en leer van elkaar. Dan komt alles goed. Binnenkort kom ik bij elke instelling op bezoek, dat gaat leuk worden. Fijn leven allemaal en zeg priadel maar gedag, want weigeren mag. Dat rijmt, wat mooi! Mijn moeder heeft in haar leven veel geleerd en dat heeft zich doorvertaald naar mijn DNA, mede daardoor weet ik zo veel! Vitamines, mineralen en visoliesupplementen slikken raad ik ook aan voor herstel. Enjoy life!Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square