Promethazine | Het expiriment

Omdat ik een psychose heb gehad ben ik volgepropt met medicijnen. Het was zelfs op een dag zo erg dat ik negen verschillende pillen moest slikken. Op het begin ging ik er natuurlijk tegenin, nu niet meer. Nu weer helemaal hersteld gelukkig. Momenteel slik ik vier medicijnen waarvan er wat mij betreft twee af mogen. Zelf experimenteer ik veel met voeding, sport en andere zaken om jullie van brandschone educatie te voorzien. Op het internet staat dat promethazine slaapverwekkend werkt. Dit is de grootste bullshit ooit. Nu weet ik dat ik ze misschien wel wat langer wil slikken. Een bijwerking van dit medicijn is hoofdpijn wanneer je dit voor het slapengaan slikt. Ze maken mij echter juist opgetogen en gelukkig wanneer ik wakker ben. Omdat ik een hele slimme moeder had, zijn wij er samen uitgekomen dat promethazine ''voor(pro) stander (met) voor slaap (zine) betekent. Maar het mogen duidelijk zijn dat mijn moeder en ik slimmer zijn dan die waardeloze psychologen en psychiaters. Zij vullen hun zakken met het uitschrijven van medicijnen. Slik jij ook promethazine, wees dan blij want dit is een goede drug, ondanks de bijwerking van hoofdpijn. Vitamines slikken is veel beter dan drugs (medicijnen). Bestel ze hier voordelig. Lithium Carbonaat is de ergste rotzooi, die slik ik ook, maar ik ga weigeren. Ze zeggen dat het een stemmingsstabalisator is. Het is een zoutoplossing op basis van ijzer. Ja, je leest het goed, dat is poging tot moord. Lithium moet worden verboden! Oja, en van die site klopt ook al geen reet. Zelf ben ik klaar mee en doe ik wat ik wil. Mocht je vragen hebben over of even wat kwijt willen mail me dan naar: debrandstofvanjelichaam@gmail.com


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square