schizofrenie | De oorzaak en een ervaring met een familielid

Schizofrenie is een van de meest ernstige ziektes dat er bestaat en ik weet dat want toen ik opgenomen was, was mijn neef daar ook. Wij hebben veel gepraat en toen dacht ik dat ik hier wat aan moest doen. Helaas was ik te laat en overleed hij aan een hartstilstand rond zijn 50e. In samenwerking met The Truth About Cancer zijn we achter de oorzaak gekomen. Heeft heeft te maken met vervuiling oftewel vergiftiging in het brein. Vervuiling komt via het lichaam binnen en stroomt via de hersenbarrière binnen naar de hersens. Ook komt vervuiling binnen via de longen. Zo is het gemakkelijk te verklaren. Het is namelijk zo dat deze gifstoffen acteren (tegenaan drukken) op de hersencellen. Dat vinden deze hersencellen niet fijn en gaan zich anders gedragen waardoor hersensmog en verwarring ontstaat. Hierdoor krijg je negatieve opdrachten zoals het gooien van glazen door ramen, maar dat kan ook door dat duivels tegen je praten. Tijdens mijn psychosetijd heb ik ook een duivel gehad die mij dood wilde, maar heb deze overwonnen. Tijdens mijn opname kwam ik erachter dat het een hele leuke rustige jongen was, maar heel ongelukkig en ook bijna elke dag friet at en veel rookte. Dit is natuurlijk niet verstandig gebleken. Mede hierdoor ontstaat dus stress en stress is zeer ernstig voor de mens. De moeder van mijn neef, mijn peettante heeft het hier natuurlijk heel moeilijk mee gehad en weet hier ook wat van dus haar heb ik ook gesproken. Zij bevestigde mijn bevinding. Hiermee hoop ik deze ziekte vanaf nu de wereld uit te helpen en hoop dat dit een doorbraak betekent. Ken je iemand met deze ziekte overweeg dan een detox. Enkel en alleen eten wat rechnstreeks uit de natuur komt en je eetmomenten gaan afbouwen. Daarnaast meer gaan bewegen.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square