Telepathie en gedachten uitwisselen op afstand bestaan!

Op het internet kun je best wat vinden over telepathie en gedachten uitwisselen op afstand. Echter blijft het bij deze bronnen onduidelijk wat nou de waarheid is en wat niet. Er zijn drie kampen: mensen die er wel in geloven, mensen die hun vraagtekens zetten omdat ze het zelf niet kunnen en mensen die er niet in geloven. Op het internet worden wel twee dingen door elkaar gehaald. Telepathie is dan ook niet het fenomeen dat mensen met elkaar in gedachten kunnen spreken. Telepathie is de mogelijkheid om mensen in jouw omgeving te traceren. Dit houdt in dat je zo ongeveer kan bepalen daar de ander zich bevindt. Dit is globaal want de exacte straat is niet mogelijk. Alle dieren kunnen dit ook en hebben dus ook de gave telepathie. Katten zijn hier heel goed in en zelf denk ik dan ook dat bepaalde dieren zelfs gedachten kunnen uitwisselen op afstand. Telepathie betekent eigenlijk dat je je ziel (geest) uitwisselt omdat je hiermee aangeeft waar iemand zich bevind.


Wat ik zelf heb ervaren

Wat ik zelf ervaar is dat ik met een geliefde kan bepalen dat ik weet in welke stad of dorp zij zich bevindt. Ook is telepathie dat je exact het huis van een geliefde kan beschrijven zonder dat je daar ooit geweest bent. Dit kan echter weer verward worden met helderziendheid dus hier valt over te discussiëren. Daarom is telepathie ook zo'n moeilijk fenomeen. In gedachten praten houdt wel een verband met telepathie want dit zit eigenlijk aan elkaar gekoppeld. Middels in gedachte praten kun je namelijk tegen de ander vertellen waar diegene zich bevindt. Er bestaan zes gaven als het om de mensheid gaat. De een heeft er één, de ander meer en sommige mensen zelfs alle zes de gaven. Hier kun je er meer lezen over deze fantastische godsgeschenken. Alle mensen met de gave telepathie kunnen gedachten uitwisselen op afstand. Daarom staat dit er ook zo op het internet.

In gedachten praten

In gedachten praten is een gave die zo'n 2,3% van de bevolking kan. Zelf heb ik een ''telepathische relatie'' met een meisje die ik in 2012 en 2013 heb gezien. Wij spreken elkaar iedere dag in gedachten en telepathie speelt hierbij ook een rol. Het verschil tussen telepathie en gedachten uitwisselen op afstand moet echter niet met elkaar worden verward. In gedachten praten is evolutionair logisch want vroeger kon men nog niet fysiek praten. De taal is gebaseerd op het uitwisselen van gedachten op afstand. Zelf heb ik ervaren dat ik zelf nieuwe Engelse en Nederlandse woorden creëer in mijn brein. Dit bevestigt het feit dat de taal later kwam dan in gedachten praten. De taal is dus gebaseerd op mensen die de taal onder de knie hadden in gedachten en dit gingen uitschrijven.


Gezondheid en telepathie

Zelf heb ik iemand gesproken die helderziend is en mij vertelde dat gezondheid ook een verband heeft met telepathie. Mensen die niet helemaal gezond zijn zouden niet de mogelijkheid kunnen hebben om tot deze gave te beschikken. Zelf ben ik ook helderziend en weet ik dat dit zeker ook waar is. Natuurlijk zijn er mensen die anders beweren. Alles draait om nutriënten in het lichaam. Vitamines en mineralen zijn hierbij ook belangrijk. Denk jij ook niet voldoende vitamines en mineralen binnen te krijgen en zou je wel over deze gave willen beschikken, bestel dan hier voordelig jouw voorraad. Beschik jij over bepaalde gaven?

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square