Top vijf antioxiderende kruiden

Antioxidanten zijn essentieel voor een goede gezondheid. Meer over de definitie van antioxidanten lees je in deze blog. Wist je dat zout een antioxidant is? Best vreemd he? In gezond zout zoals Himalayazout zit vitamine D, dit is logisch gezien dit in de zon te vinden is op het strand. Zout is zeker niet ongezond, zolang het maar een goede oorsprong heeft en de mens dit niet heeft verwaarloosd tijdens de verfijning. Keltisch zeezout is een voorbeeld van een zeer gezond zout, wat niet vervuild is geraakt en wat de mens niet heeft misbruikt. Zout kunnen we dus ook schalen onder specerijen en specerijen zijn zeer gezond voor mens en dier. Kurkuma is ook een voorbeeld van een gezonde specerij. In China weten ze er alles van en in jouw keuken is het dan ook verstandig dit te gaan toepassen bij gerechten.


Gezonde antioxiderende kruiden

In de top vijf antioxiderende kruiden zitten dan ook vitamines, behalve in peterselieblad. Krijg jij net zoals zovelen niet voldoende vitamines en mineralen binnen? Overweeg dan supplementen. Deze passen zeker in een gezond en gevarieerd dieet. Bestel ze hier voordelig online. Hennepzaad komt van de hennepplant en deze is zeer sterk en goed voor de mens. We kennen allemaal hennep, maar van hennepzaad word je niet high. Hennepzaad kent veel voordelen voor de gezondheid is erg antioxiderend, wat betekent dat het vrije radicalen in het lichaam opruimt. Zo zorgt hennepzaad ervoor dat het lichaam minder roest (verzuurt). Het is dus een absolute knaller om de gezondheid een boost te geven. Tot slot kunnen we peterselieblad toevoegen aan het lijstje. Zoals gezegd bevat peterselie geen vitamines, maar wel mineralen zoals calcium. Beter jouw leven en voeg eens wat vaker een of meerdere van de kruiden uit deze top vijf toe aan jouw gezondheidsrepertoire. Hieronder staat de top vijf opgesomd.


Top vijf antioxiderende kruiden die perfect passen in een gezond dieet

Hieronder staat de top vijf meest gezonde ''kruiden'' ter wereld. Klik op de link per antioxiderende kruid om naar een artikel te gaan over dit goddelijke genotsmiddel.


1. Peper

2. Zout

3. Kurkuma

4. Peterselieblad 5. Hennepzaad


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square