Vitamine B17 tegen kanker?

Vitamine B17 vind je in abrikozenpitten. Abrikozenpitten zijn dan ook heel gezond, dit in tegenstelling wat andere beweren over dit gezonde voedingsmiddel. Een belangrijke stof uit de abrikozenpit is hier verantwoordelijk voor. Abrikozen kennen van zichzelf al veel gezondheidsvoordelen. Behoren abrikozen tot de meest gezonde fruitsoorten? Lees het in deze blog. In abrikozenpitten vind je onder andere vitamine D omdat abrikozen vaak in de zon liggen en deze zonnestralen vertalen zich door in de noot. Veel mensen krijgen helaas te weinig vitamine D binnen. Wil jij vitamine D in supplementvorm kopen? Bestel het dan voordelig op deze website. Hieronder wordt middels een video uitgelegd hoe men hedendaags tegen de abrikozenpit aankijkt en in hoeverre deze een geneeskrachtige werking heeft:

Gepubliceerd onderzoek naar de werking van Abrikozenpitten – vitamine B17

Er is best veel onderzoek gedaan naar de werkzame stof van abrikozenpitten op onze gezondheid. De ene partij zegt dat het slecht voor je is en de andere (betrouwbare) partij zegt dat het goed voor je is en jouw gezondheid een boost geeft. Op deze website hebben ze onderaan het bericht bronnen staan waaronder het artikel ‘’Laetrile treatment for cancer’’. Wanneer je naar dit artikel zoekt op google en op het bovenste artikel klikt dan zie je dit staan:

‘’While laetrile (e.g. apricot seeds) is a very good cancer treatment it should not be the primary cancer treatment for any cancer patient but can frequently be used as an effective supplemental treatment.’’. Bron.

Voeding en kanker info beweert echter dat abrikozenpitten slecht voor je zijn, dit is zeker niet waar want de meest gezonde bevolkingsgroep ter wereld eet deze regelmatig en maakt hier sap van. Deze groep heet de Hunza's en bevinden in Pakistan.


Vitamine B17 vernietigt kankercellen

De uitkomst uit bovenstaand onderzoek lijkt me duidelijk. In de kernen van abrikozenpitten zit vitamine B17 oftewel laetrile, dit blijkt een stof te zijn die kankercellen aanzet tot liquidatie. Daarnaast komt vitamine B17 bijvoorbeeld ook voor in lijnzaad, gaan ze dat tegenwoordig dan ook afraden als je kanker hebt? Dit lijkt me, zacht uitgedrukt, heel erg onlogisch.

Tags:

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square