Wat is een psychose? | De echte waarheid

Zelf heb ik twee keer een psychose meegemaakt en dat was verschrikkelijk voor mijzelf en voor mijn naasten. Na een tijdje nadenken heb de doorbraak gevonden bij de oorzaak van een psychose. De oorzaak is naar mijn idee een roeping van god en het besef dat je iets moet gaan betekenen voor deze wereld. Het is eigenlijk de ontdekking van een gave. Mijn roeping is om de wereld te verbeteren op het gebied van gezondheid. Daar ben ik achter gekomen toen mijn moeder werd geteisterd met maagkanker en daar aan overleed. Daarnaast ben ik erachter gekomen dat ik graag mijn geld wil verdienen in de muziek, maar dat heeft hier denk ik niks mee te maken. Slecht een paar procent van de wereld is gevoelig voor psychoses en ik weet waarom. Je hebt in mijn ogen te maken met drie type mensen, namelijk: mensen die in een vorig leven dier zijn geweest (alleen deze mensen zijn gevoelig voor psychoses), mensen met een hoog IQ en vaak succesvol zijn en de overige mensheid die in de maatschappij meedraaien. Het is nog even de vraag of mensen die in hun eerste leven zitten een psychose kunnen krijgen. Er zijn dus verschillende dieren in de vorm van een mens op deze planeet. Zelf kan ik ze dan ook herkennen. Het is heel jammer dat niemand dit nog weet want anders kunnen psychologen mensen met een psychose beter helpen. Mensen met waanideeën blijken vaak creatief en/of muzikaal of sportief (talent) te zijn. Veel dieren zijn vroeger uitgestorven of vermoord door mensen, maar gelukkig zijn er nog genoeg dier-mensen op deze aarde te vinden. Doordat ik vervuild ben geraakt was ik totaal niet meer mezelf en ben gaan detoxen. Doe dit asjeblieft zomaar en vraag een coach mocht je het idee hebben dat je meer kan betekenen voor deze wereld. Waar ik achter ben gekomen is dat de muziekstijl hardstyle is afgeleid van draken en ik denk dan ook mijn karakter daar iets mee te maken heeft. Mocht je dit niet geloven dan is dit heel jammer want ik weet dit door goed na te denken en uit ervaring uit mijn psychoses.


Is een psychose erg?

Een psychose wordt als ernstig gezien en dat is logisch want het maakt een flinke impact op je leven. De psychose is afkomstig van een ''duivel'' of iemand die jou haat of juist van iemand die jou een beter leven wil geven. Zelf heb ik helaas in inrichtingen gezeten en kwam erachter dat mensen die een psychose hadden meegemaakt hele goede ideeën hebben en naar mij idee een specifieke gave hebben. Wanneer je een psychose hebt meegemaakt wordt je niet begrepen en dit moet worden veranderd. Wellicht kan ik je wel helpen, maar dat moet je wel willen. Wees je ervan bewust dat je tot meer in staat bent dan je denkt om je leven positief te veranderen. Zelf heb ik ervaren dat een psychose heel erg is want ik wilde niet meer leven, maar ik heb er veel van geleerd. Blijkbaar ben ik hoogbegaafd, muzikaal, sportief en creatief. Dit is mijn leerschool van de psychose. Wil je meer weten, mail me dan naar debrandstofvanjelichaam@gmail.com. Wees ervan bewust dat er nog meer mensen zijn die weleens een doodwens hebben.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square