Wat is kanker? | De waarheid

Er wordt zoveel onderzoek naar kanker gedaan en de brandstof van je lichaam weet de waarheid. Er zijn tal van factoren die bijdragen aan het krijgen van deze verschrikkelijke ziekte. Zelf heb ik mijn moeder verloren aan maagkanker en haar buik was werkelijk waar een grote zure broedplaats voor ongedierte. De factoren die samenhangen met kanker zijn gifstoffen van buitenaf, het milieu en in onze voeding. Zo is het duidelijk dat bepaalde sigaretten bijdragen aan het krijgen van kanker. Waarom zeg ik bepaalde sigaretten? Nou, het verschil nogal per sigarettenmerk hoe vervuilt deze is. Dit heeft te maken met plantenziektes en chemische stoffen die worden verwerkt in tabak. De echte oorzaak van kanker is ongedierte in het lichaam. Een tumor is een natuurlijk mechanisme van het lichaam dat het lijf zelf aanmaakt en de diertjes zitten in de kern.


Hebben we ons vergist?

Hebben we ons dan al die tijd verGIST? Nee, niet helemaal. Gist is een deel van kanker. Waarom stoppen ze in voeding gistextract? Dat is mij niet helemaal duidelijk, maar toch krijg ik hier een beetje de kriebels van. Ongedierte zijn gist, bacteriën, stofmijt, parasieten en andere kleine dieren die onze huid en mond binnendringen. Antioxidanten strijden juist tegen dit soort ongedierte. Ook ongedierte uit andere landen horen bij de oorzaak van kanker. Kanker doet zich altijd voor in een zuurstofarme en verzuurde omgeving. Bij het herstellen van kanker is Ozontherapie en het herstellen van de Ph-waarde van het lichaam een goed advies. Gezonde en schone voeding is een groot aspect om kanker te vermijden. Waarom heb ik anders deze mooie website opgezet? Vitamines en mineralen spelen ook een grote rol in het verkleinen van de kans op kanker. Bestel hier voordelig jouw voorraad supplementen.

Hoe kan ik kanker voorkomen of hoe kom ik van kanker af?

Ongedierte zet zich vast aan gif-deeltjes in het lichaam dus gifstoffen dragen bij aan kanker, maar veroorzaken het niet. Roken is een voorbeeld dat niet kanker veroorzaakt, maar bijdraagt aan deze ziekte. Ongezonde voeding is mijn ogen nog slechter. Dit zorgt voor een verstoorde darmflora en daarmee een minder goed werkend immuunsysteem. Bij kankerpatiënten is immers altijd het immuunsysteem in slechte doen. Een tekort aan beweging moedigt ook het krijgen van kanker aan. Het is juist zo goed dat het lichaam door elkaar wordt geschut. Buikspieroefeningen zijn heel goed tegen kanker omdat kanker in mijn ogen vaak begint in de darmen.


Eigen ervaring, het immuunsysteem en beweging

Zelf heb ik te maken gehad met een parasiet in mijn buik. Heb ik dan kanker gehad hoor ik jou vragen? Eigenlijk wel. Kanker is in welk stadium dan ook te genezen. Het immuunsysteem verbeteren is het advies. Wanneer je het over beweging hebt, is trampolinespringen echt waanzinnig goed. Helaas doen volwassen mensen dit niet veel. Verminder jouw kans op kanker en beweeg veel, eet schone (biologische) voeding en adem gezonde lucht in. Wietolie is een erg goed middel tegen kanker omdat het de werkzame stof THC tegen kanker bevat. Je kunt je niet van alles ontzien, maar nu weet je de oorzaak van kanker dus wanneer je logisch doorredeneert dan weet je hoe je er aan kan werken dat je kankervrij wordt of kanker kan voorkomen. Of vergis ik me nou?

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square