Wat is talent? | De definitie

Talent zit altijd in de genen, no matter what. Wanneer beide ouders niet muzikaal zijn dan is de kans zeer klein tot verwaarloosbaar dat het kind wel echt muzikaal is. Dit wil niet zeggen dat dit kind dan bijvoorbeeld niet zou kunnen zingen, maar er zijn grote verschillen in zangkunsten. Zo bestaat er een groot verschil tussen veel Nederlandstalige zangers en topartiesten zoals Louisa Johnson, die X-factor heeft gewonnen in 2015. Talent kun je hebben op veel verschillende vlakken. Zo hebben bepaalde schilder echt talent, maar wederom zouden andere mensen ook kunnen schilderen. Talent zit echt in een mens en dat kan er niet meer uit gaan. Talent zit dus verborgen in een mens en middels genexpressie kun je dit uitdrukken in tastbare ''bewijzen''. Genexpressie betekent dat we boven onze genen staan en deze moeten uitdrukken middels training, voeding, (beweging) en oefening. Hoe meer je aan jou talent werkt, des te groter dan kan dat je hier zeer succesvol in zult worden.

Aan welke talenten moet je denken?

Zelf denk ik talent te hebben voor educatie in de vorm van schrijven en alles wat daarmee te maken heeft en voor het maken van muziek. Je hebt verschillende manieren waarop talent zich uitdrukt zoals in muzikaliteit, techniek (op verschillende vlakken) en creativiteit. Onder creativiteit kun je bijvoorbeeld het schrijven van teksten, het maken van logo's en het editen van video's verstaan. Mensen met een eigen bedrijf hebben niet altijd talent, maar een drive. Sommige directeuren hebben echter wel een groot talent, namelijk het organiseren van alle grote en kleine zaken. Op het werk kun je ook je talent uitdrukken, maar de echte grote sterren zijn creatief en/of muzikaal. Wanneer je bijvoorbeeld kijkt naar automonteurs dan zit hier veel verschil in. Mijn broer is automonteur, maar heeft zeer veel talent dat is overgebracht van vader tot zoon (het techniek talent).

Voeding en talent

De expressie van je genen wordt beter door gezonde voeding waardoor talent beter tot zijn recht komt. Alles draait om het voldoende binnenkrijgen van voldoende nutriënten. Krijg jij hier niet voldoende van binnen? Overweeg dan een supplement welke je hier voordelig kunt bestellen. Wanneer de darmflora gezond is, acteer je het beste op jouw talent omdat je je dan goed voelt. Het goede ''buikgevoel'' geeft jou energie om de motivatie op te brengen en om succesvol te zijn. Meer informatie over hoe jij met jouw talent succesvol kan zijn lees je in deze blog. De weerstand bepaalt voor een groot deel hoe je je voelt en of je zin ergens in hebt. Dit wordt allemaal bepaald door de manier waarop je je voedt met onder andere groenten, fruit en noten. Ben je benieuwd wat nog meer gezonde voeding is waarop jij jouw talent kunt uitbuiten, lees dan dit artikel. Voeding en talent kun je dan ook samenbrengen tot het worden van een succesvol persoon. Het skelet is ook belangrijk want dit zorgt er ook voor dat je je goed voelt en je de beste kan worden in jouw vak. Denk hierbij altijd aan een chiropracticor. Succes met het uitvogelen en versterken van jouw talent!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square