Wat weet een dokter over voeding?

Persoonlijk verhaal

Toen mijn moeder maagkanker kreeg, wist de dokter zowat niks te vertellen over voeding. Hij vroeg alleen of mijn moeder gerookt en alcohol gedronken had in haar leven, dat was niet het geval. Maar ze at wel elke dag veel geraffineerde voeding, met zeer veel suiker. De vermoedelijke oorzaak van maagkanker bij mijn moeder lees je hier. Het is onderhand wel duidelijk dat suiker een grote boosdoener is voor tal van ziektes. Hier heb ik al eens een blog over geschreven, is suiker daadwerkelijk gif voor ons lichaam? Zelf dronk de dokter die mijn moeder behandelde thee met twee klontjes suiker, is dit verstandig? Zelf drink ik thee en koffie zonder suiker, maar ik ga hier geen discussie starten, je moet doen waar je je goed bij voelt. Onze dokter Nillesen uit Bergharen is een gemene man want hij weet geheimen om beter te worden, maar zei wel tegen mijn moeder dat ze nog maar twee weken te leven had, dikke bullshit! Palliatieve zorg bij kanker bestaat niet! Geloof je dit niet, ga dan naar www.thetruthaboutcancer.com. Of surf naar andere blogs op deze website. Tegenwoordig supplementen spelen ook een rol voor een goede gezondheid, deze kun je hier bestellen. Terug naar de dokter en voeding, wat weet men hier daadwerkelijk van? Zou je met de dagelijkse inname van een appel de dokter vaarwel kunnen zeggen? In deze blog wordt op een leuke manier verteld wat fruit te bieden heeft en of dit de dokter op afstand kan houden. Zelf heb ik meegemaakt dat mijn gezondheid achteruit ging toen ik drie maanden in Amerika was geweest. Toen ben ik bij een arts geweest die mij totaal niet kon helpen, hoe kan een arts je helpen als die vrijwel niks heeft geleerd over voeding? Meer hierover lees je hier.


Wat leert de dokter over voeding?

Voeding is zo belangrijk en een arts die tien jaar naar school gaat leert hier zowat niks over? Hierom ben ik wat research gaan doen en kwam erachter dat het aantal cursussen dat een arts op school over voeding krijgt hoogstens één is. Het is trouwens niet eens een cursus, maar een mini-cursus van twee uur. Ze leren niet eens het verband tussen voeding en ziektes, maar de manieren waarop bepaalde vitamines het lichaam en de enzymen beïnvloeden. Vitamines zijn belangrijk en ook jij kunt de overstap maken naar supplementen, welke je hier kunt bestellen. Vanaf het moment dat ik ben gaan schrijven aan deze website heb ik zoveel geleerd over het verband tussen ziektes (met name kanker) en voeding. Een voorbeeld van een arts die verteld over zijn studie is iemand uit San Antonio. Hij ging twaalf jaar naar school en had op woensdagmiddag letterlijk twee uren over voeding en dat is het dan. De reden dat de arts niet vertelt over de effecten van voeding op de gezondheid of over de effecten van voeding op kanker, is omdat hij of zij het niet weet. Het reguliere medische systeem klopt eigenlijk niet helemaal, het is verbazingwekkend dat de arts zowat geen voorlichting krijgt over de brandstof van je lichaam. Je zou bijna zeggen dat artsen denken dat je lichaam op de een of andere manier is losgekoppeld van wat je in je lichaam gooit. Dit is volkomen irrationeel, onlogisch en onwetenschappelijk.

Het roer moet om

Het lijkt gemakkelijk om mensen voorlichting te geven over de gezondheidsvoordelen van de brandstof van je lichaam. Maak mensen wakker en vertel ze meer op het gebied van voeding en gezondheid. Wanneer je dit op een laagdrempelige manier doet, begrijpen mensen dit zeer zeker. Dit is ook wat ik probeer te bereiken met mijn website. Wanneer je benadrukt wat er gebeurt met je lichaam nadat je eet of drinkt dan zal men voortaan beter kijken naar wat hij of zij in zijn of haar mond stopt. Wist je trouwens dat de bloedsamenstelling en je bloed wordt gemaakt van wat je eet en drinkt? Het bloed wordt niet om een magische wijze gemaakt. Je bloed circuleert door heel je lichaam en zorgt voor een goede gezondheid van de organen en zorgt ervoor dat je hersenen van brandstof worden voorzien. Alle cellen van het lichaam worden zo opgebouwd. Als je cellen verliest, bouw en vervang je nieuwe cellen. Dus, wat er in je bloed zit, wordt duidelijk je fysieke lichaam. Conclusie is dat wanneer je rotzooi, gifstoffen en zware metalen eet dan worden je lichaam, hersenen, organen, huid en alles wat in je fysieke lichaam zit rotzooi en giftig. Dit is ook wat bij mijn moeder is gebeurd, haar maag was een grote giftige container. De moderne geneeskunde erkent nog niet dat we eigenlijk verkeerd bezig zijn op de behandeling van ziektes en de educatie over voeding. Ze kunnen nog steeds geen eenvoudig concept maken dat een vijfjarige bijna automatisch begrijpt.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square