Wierook en de luchtwegen | Het verband


Experiment

Tijdens mijn zoektocht naar de verbetering van de gezondheid van de luchtwegen, kan ik niks anders zeggen dan dat dit experiment met wierook positief bevallen is. Zelf heb ik acht soorten wierrook geprobeerd. De rook van deze ''geperste planten'' lijkt een bevordering van de gezondheid van de lichtwegen te geven. Door het inhaleren van de rook komt er helderheid voor de luchtpijp-blaasjes en kan er meer zuurstof door de longen worden vervoerd. Een overmaat van de rook is echter niet erg plezierig te noemen, dus de deur of ramen open houden is het advies. Zoals je weet is het vaak zo dat overmaat schaadt, zo ook hierbij.

Keelkanker

Het vermogen tot heling van keelkanker met enkel en alleen wierook is te ambitieus te noemen. Toch denk ik dat wierook een positief effect kan hebben bij deze ziekte. Tumorcellen lijken niet goed tegen wierook te kunnen. Wanneer er een vergroting van de luchtpijp komt, zal zuurstof gemakkelijker worden vervoerd naar de rest van het lichaam. Mocht je keelkanker hebben, kun je dit naast de reguliere behandeling gebruiken. Uiteraard in overleg met je dokter of arts.

Schoon product

Zolang het een ''schoon'' (onbewerkt) product is, zijn de voordelen van wierook opmerkelijk te noemen. Zorg ervoor dat je een product koopt die niet dusdanig bewerkt is waarbij de voordelen niet meer opwegen tegen de nadelen. Dit kun je zelf waarnemen met je reuk.

frankincense wierook

Frankincense wierook blijkt een van de meest gezonde varianten onder de wierook soorten te zijn. De meest gezonde soort is ''Natural''. Volgens meerdere artikelen op het internet, waaronder deze heeft Frankincense wierook vele gezondheidseffecten, zoals:

  • Het werkt tegen stress

  • Het heelt beschadigde cellen in de halszone

  • Het vermindert veroudering

  • Het verbetert het immuunsysteem

Mocht je na deze informatie nog twijfelen dan kun je altijd eens een setje kopen (het kost niet veel) en het eens uitproberen. Zo kun je kijken of dit iets voor jou is. De Frankincense wierook is echter niet overal even gemakkelijk verkrijgbaar. Voor de rest is het aanbod groot genoeg om een keuze te kunnen maken.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square