Wietolie als medicijn tegen kanker


Stichting Mediwiet en mijn moeder

Vanuit de stichting Mediwiet zijn vele positieve ervaringen van gebruikers met verschillende ziektes naar voren gebracht. Daarnaast heeft de Canadees Rick Simpson bewezen honderden mensen van ziektes als kanker genezen te hebben met wietolie. Zelf heb ik ook wietolie gebruikt bij mijn moeder met maagkanker. Wij denken haar mede door de wietolie te hebben genezen van maagkanker. Helaas is zij middels euthanasie naar de hemel gegaan. Wil je meer weten over de fantastische ervaring met wietolie bij mijn moeder, lees dan deze blog. In wietolie zitten ook vitamines en denk jij niet voldoende vitamines en mineralen binnen te krijgen? Bestel dan voordelig supplementen op deze website.

Wietolie aanlengen met olijfolie en het endo-cannabinoïden-systeem

Door het aan te lengen met olijfolie kan er nauwkeurig gedoseerd worden zodat een gebruiker niet high hoeft te worden. De bekende werkzame stoffen van cannabis zijn CBD en THC, waarbij THC bijzonder goed werkt voor mensen met kanker. Cannabis werkt op het endo-cannabinoïden-systeem van de mens waarbij de werkzame stoffen, de cannabinoïden, als sleutels passen op de receptoren die overal in het lichaam verspreid zijn.

Endo-cannabinoïden zijn de signaalgevers en regelen alle belangrijke processen in het menselijk lichaam. Zo worden de productie van de hormonen, de eiwitten en het besturen van het immuunsysteem hierdoor geregeld. Daarnaast bepaalt het hoe we ons voelen en wat we denken. De cannabinoïden die zich vastzetten aan de receptoren van het menselijk lichaam zorgen voor de communicatie tussen beide en zorgt daarmee voor balans in het menselijk lichaam. Cannabis brengt jou bij het gebruik ervan in de staat waarin het lichaam van nature in zou moeten zitten. Deze plant is werkelijk waar een zege voor het lichaam. De cannabisplant is dan ook de beste plant van Europa. De beste plant van de wereld is de steranijsplant. In onderstaande video zie je het verband tussen wietolie en kanker.

Ervaringen van mensen met wietolie

We mogen de wietplant wel bedanken want wietolie nam bij een vrouw met overgewicht de honger weg en wakkerde het bij een andere vrouw die niet meer kon eten wegens een depressie hongergevoel op.

Het versterkt de zintuigen zoals deze horen te zijn in normale staat. Deze ‘’normale’’ staat kent de meerderheid van de mens helaas niet eens meer. De hennepplant faked als het ware de staat van onafhankelijkheid en onbezorgdheid. Daarnaast versterkt het de nachtrust, jouw gevoel en leid het je volledig af van de dagelijkse zorgen. Het goede gevoel heeft effect op het serotonine niveau in het lichaam waarna gemakkelijk het slaaphormoon ‘’melatonine’’ kan worden aangemaakt en je eerder en dieper (in)slaapt. Wietolie versterkt het immuunsysteem en is daarmee een goed natuurlijk middel tegen ziektes als kanker! Gebruik jij weleens wietolie?

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square