Wietolie en de hersentumor | Een persoonlijke ervaring

Verschrikkelijke mededeling Vijf jaar geleden kreeg ik van mijn vriend te horen dat hij geteisterd was met een hersentumor. Mijn vriend was toen 24 jaar. De doktoren gaven hem niet langer dan tien jaar, aangezien 99% van de mensen met een hersentumor niet langer dan tien jaar te leven heeft. Hij onderging direct een operatie, met bestraling, waarbij ongeveer 70% van de tumor werd weggehaald. Hij kon bij zijn herstel niet meer lopen, omdat hij één been niet meer kon bewegen. Daarnaast kon hij zijn rechter arm amper gebruiken. 70% is een mooi resultaat, maar hij wist dat de tumor daarna toch weer zou gaan groeien, daar was volgens de arts geen houden aan. Hij moest verder gaan zoeken naar alternatieve mogelijkheden, de artsen konden hem niet verder helpen.

De alternatieve weg Mijn vriend wist nog totaal niet welke mogelijkheden er verder waren op het gebied van de behandeling van de hersentumor. Hij speurde het web af en kwam terecht op een site met vitamine pillen en smoothies. Dit heeft hij dan ook geprobeerd maar dacht dat er nog wel meer moest zijn. Ineens kwam hem iets op het pad, namelijk wietolie. Het was hem nog onbekend, alhoewel hij wel eens een joint had gerookt. Hij wist dan ook niet dat wietolie zoal bij borstkanker als bij de hersentumor uiterst effectief kan zijn. Wietolie is tegenwoordig online verkrijgbaar, maar mijn vriend maakte het zelf. Je kunt het hier bestellen.

De oplossing of toch niet? Artsen zagen wietolie niet als een wondermiddel en konden dan ook niet geloven dat dit effectief zou kunnen zijn. Hij kwam na de operatie op controle. Toen was de kanker nog vrij agressief. Mijn vriend is toen een periode wietolie gaan gebruiken. Hij mengde de wietolie met olijfolie om zo een minder high te worden. Het betreffen dikke zwarte druppels die hij op zijn tong innam. Na een periode was het daar, de controle.

Onverwacht positief resultaat Mijn vriend had een periode de wietolie druppels ingenomen en kwam bij de arts op bezoek om zijn bevinden toe te lichten. Hij vroeg om een scan, wat zijn leven totaal veranderde. De artsen geloofde hun ogen niet en constateerde dat de kanker niet meer agressief was en dat de tumor zelfs was geslonken. Ze zeiden dat dit wellicht de naweeën van de bestraling waren, maar mijn vriend geloofde hier niks van, dit moest wel de wietolie zijn geweest. Artsen gaven wel aan dat dit wellicht toch een optie zou kunnen zijn in de behandeling tegen de hersentumor. Een geschenk uit de hemel Mijn vriend noemde de wietolie een geschenk uit de hemel. ‘’Ongelooflijk dat dit het wondermiddel voor mij is’’. Hij gebruikt het nu vijf jaar en hij heeft nergens last meer van. Voordat hij de prognose hersenkanker kreeg, had hij last van hoofdpijn en epileptische aanvallen. Nu is dit verleden tijd. Hij ondergaat verder geen scans want hij gelooft dat de groei van de tumor is gestopt en zelfs minder steeds minder wordt. In een video van Mediwiet, een initiatief van Wernard Bruining, vertelde daarnaast nog een gebruiker van de wietolie dat dit het wondermiddel voor haar is. Hierom geloof ik zelf ook in dit middel.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square