Wietolie tegen kanker

DOORBRAAK

Dat wietolie tegen kanker werkt kan geen twijfel meer over bestaan. Wietolie bestrijdt kankercellen, 100% zeker! Waarom zijn er dan zoveel mensen met kanker die dit niet weten of gebruiken? Omdat we of nog twijfelen naar de werking, of we het niet willen omdat we bang zijn voor het high worden, of we het niet weten. Nu weet je het, dus actie is gevraagd. De brandstof van je lichaam en Mediwiet helpen je wel.


Bewijs

In onderstaande video zie je een ervaringsdeskundige met een hersentumor. Zij heeft wietolie gebruikt en het werkt perfect bij haar. Een vriend van mij met een hersentumor heeft ook veel baat bij wietolie en lijkt nu volledig genezen.

Wernard bruining

De oprichter van Mediwiet is Wernard Bruining. Hij heeft deze stichting niet voor niks opgericht. Wietolie werkt eigenlijk tegen zowat alle ziektebeelden en zeker tegen kanker en dan in het bijzonder borstkanker en hersenkanker. Doe je voordeel met deze informatie en verspreid het onder de familie.

Persoonlijk verhaal van de redacteur

Toevallig is er iemand in mijn vriendenkring met kanker die het gebruikt. Tot de grote verbazing bij de arts werd na het gebruik van cannabis, in de vorm van olie, de hersentumor kleiner. ''Het is een wonder'', onwaar: de natuur is een wonder en wij maken er deel van uit. Wietolie heeft mijn moeder met maagkanker ook heel erg geholpen en zij is mede hierdoor genezen verklaard door mij. Helaas ging zij daarna naar de hemel middels euthanasie omdat zij niet meer wist wat ze met haar leven moest.

Mag ik wiet ook roken?

Alles wat jouw immuunsysteem bevordert is toegestaan. Het is alleen wel heel erg gek om te constateren dat het roken van wiet ook kankercellen doodt. Hoe kan dat? Ik heb het idee dat wiet-rook ook kankercellen doodt. Hier is dan ook goed onderzoek naar gedaan. Mijn dokter zei zelfs dat men met kanker best kan blowen. Omdat ik misschien niet duidelijk genoeg ben geweest hierbij een video over het roken van wiet en kanker.

Tags:

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square