Ziektes terugdraaien zonder medicijnen

Moderne medicatie is niet altijd even goed. Eigenlijk is deze nogal wat verouderd. Artsen en andere blijken verschillende meningen te hebben over medicijnen. Eigenlijk kun je wel stellen dat we het overgrote deel van de medicijnen kunnen afschaffen. Deze zijn bedacht door de farmaceutische industrie, maar konden de mensen vroeger wel zonder? Het antwoord is 'ja'. De populatie tegenwoordig is heel ziek. In Amerika heeft één op de twee kinderen autisme. Waar zouden alle ziektes toch vandaan komen? Rockefeller heeft ooit bedacht mensen medicatie en vaccinaties te gaan geven, maar moet de natuur ons dan niet genezen? Mensen zijn nu afhankelijk van medicijnen en dit is geen goede zaak. Zelf slik ik ook medicijnen tegen psychoses en manieën. Hier heb ik last van, maar sommige medicijnen zie ik dan ook als goed. Het lichaam adapteert een gewoonte en de adaptie moet worden hersteld. Helpen medicijnen hier wel voor? De chiropractor is trouwens een hele goede vakman of vakvrouw die veel voor jou kan betekenen. Dit kan stress weghalen in het lichaam en stress in het lijf is altijd het geval bij een ziekte.

Waarom medicijnen?

We zouden kunnen stellen dat 97% van de medicijnen niet zo goed voor ons zijn. Waarom een geneeskrachtig middel in een capsule tot je nemen als je ook de hele plant kunt eten? Dat is een goede vraag zeg. Meer hierover lees je hier. Is het niet beter om meer vitamines en mineralen te nuttigen? Deze kun je hier namelijk voordelig bestellen. In de medische scholen tegenwoordig leren ze alles over medicijnen, maar weinig over voeding en andere factoren die onze gezondheid bevorderen. Dit is ook mede de reden dat ik deze website heb ik opgezet. De vraag is dan ook, waarom zouden we medicijnen slikken? Vaak bevatten ze chemische stoffen en verkeerde elementen waar het lichaam niks mee kan. Hoe zou de arts van de toekomst eruit zien, zonder medicijnen? Moet een dokter chemische medicatie geven of een plantaardig dieet voorstellen met voldoende positieve factoren die het lichaam herstelt? Medicijnen en vaccinaties geven stressreacties en infecties. Laat infecties nou net bij zowat alle ziektes het geval zijn.


Geen geluk of slechte genen?

Eigenlijk hangt geluk niet samen met het krijgen van ziektes. Dit betekent dat iedereen ziektes kan krijgen, maar dat we hierop acteren middels gezonde voeding, ontspanning, een goed werkend skelet en sport. Slechte genen is een slecht excuus wanneer het om ziektes gaat. We hebben namelijk te maken met genexpressie. Zo zijn bacteriën in staat om genen aan en uit te zetten. Hier lees je er meer over. Er zijn zelfs farmaceuten die zeggen om mensen de medicijnen te geven voordat ze ziek worden, hierbij praten we onder andere over vaccinaties. Vaccinaties zijn lang niet altijd even goed voor de mens. Je moet het lichaam zien als een machine die zichzelf altijd kan herstellen, hoe ziek je ook bent. Medicijnen kunnen hiervoor niet altijd even goed werken. Daarnaast kunnen dokters nooit zien hoe medicijnen werken als ze naast elkaar worden gebruikt. Daar komt bij dat ieder lichaam anders is. Hoe kun je dan ooit veilig medicijnen voorschrijven? Het is dus eigenlijk altijd een experiment. We zijn dus bijna allemaal experimenten en dat voelt niet goed. Alle ziektes hebben te maken met emotionele, chemische of lichamelijke stress. Sluit je deze uit, dan wordt je hoogstwaarschijnlijk nooit ziek! Het zenuwstelsel is heel belangrijk en hangt samen met de lichamelijke gezondheid.


Een bron die ik heb gebruikt voor deze blog is deze Engelse video.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square