Welkom op de nummer 1 website over voeding en de relatie die het heeft met ziektes zoals kanker!
Lees hier de echte oorzaak van kanker!
 
Altijd heb ik me verbaasd over de manier waarop mensen met hun lichaam omgaan. Mijn moeder deed me, gek genoeg, doen geloven dat toename aan lichaamsgewicht en/of de aftakeling van het lichaam bij het ouder worden hoort. Ik kon dat niet geloven. Ziektes als Parkinson, diabetes of demetie (DNA-schade in het brein, vervuiling en een verminderd leervermogen) begreep ik niet, waarom krijgt de een het wel en de ander niet? Op dit soort vragen wilde ik antwoord; kinderen zijn immers nieuwsgierige wezens. Wil je weten wie er achter deze website schuilt? Klik dan op de afbeelding hiernaast.

 

Op de lagere school verliep alles vlekkeloos en waren alle gebeurtenissen logisch. Tot aan het hoger onderwijs werd mij geleerd hoe ik het beste mensen kon manipuleren. Nadat ik de opleiding marketing-communicatie voltooid had, begreep ik niet goed wat ik nou daadwerkelijk geleerd had. Het ontwikkelen van competenties is wel mooi. Wat daarnaast handig is, is dat ik erachter ben gekomen hoe je een goede marketingstrategie op kan stellen. Vandaar dat je verschillende content kan vinden op deze website en alle gekoppelde kanalen. Na deze opleiding was ik mijn geld gaan verdienen bij een fantastisch bedrijf te Nijmegen (genaamd infolearn), dat o.a. actief is in de gezondheidszorg. Dit was echt een mega leuke baan, maar doordat ik ziek werd is het mij niet meer gelukt om op het oude niveau te komen. Dit voelde zeer goed, gezien het maatschappelijk belang. Hier heb ik veel plezier beleefd! Ook heb ik bij een software bedrijf in Den Bosch (BouwInfosys) gewerkt. Daar werkt een zeer aardige baas, daar kunnen veel bazen een puntje aan zuigen. Het liep allemaal op rolletjes en dat deed me zeer goed. Maar plots ging het mis...

 

Mijn moeder kreeg de verschrikkelijke mededeling dat ze aan maagkanker leed. Een ziekte waarvan mijn moeder gelijk al wist: ’’dit wordt moeilijk’’. En inderdaad, het werd moeilijk. Van de ene tegenvaller na de andere werd het haar uiteindelijk fataal. Middels euthanasie is mijn fantastische moeder naar de hemel gegaan. Geloof me: dit wens ik niemand toe, dit was de meest verschrikkelijke dag voor mij, mijn familie en vrienden. Ik heb werkelijk alles geprobeerd: wietolie, detox-thee, smoothies et cetera. Helaas kon niks mijn moeder nog redden, dachten de doktoren. Mijn moeder had eigenlijk genoeg van het leven. Wellicht voor haar een goed einde, maar voor ons werkelijk verschrikkelijk.

Na een periode van verdriet, ben ik me gaan realiseren dat ik zeker wat zou kunnen betekenen voor een remedie tegen deze verschrikkelijke ziekte, als ik er maar in zou slagen erachter te komen wat de oorzaak van de ziekte is en hoe deze nou echt te behandelen is. Mijn passie voor voeding en de relatie die het heeft met ziektes is onder andere de reden van het oprichten van ‘’De brandstof van je lichaam’’. Bovenal is het doel om tijdens mijn zoektocht jou te informeren over de verbetering van de volksgezondheid. Samen kunnen we tenslotte meer bereiken en samen maken we elkaar beter!

Wat me opvalt, is dat ik zoveel onwaarheden op het internet zie betreffende voeding en gezondheid. Wat moeten we nou nog geloven? Iedereen praat elkaar maar na zonder logisch en analytisch door te denken. Wat mij onderscheid van andere food-bloggers is dat ik beredeneer vanuit intuïtie, wetenschappelijk onderzoek en ervaring. Daarbij probeer ik jullie van brandschone educatie te voorzien, op een manier dat het leuk blijft. Ook ben ik achter de meerwaarde van supplementen gekomen, ik slik ze zelf ook en dan met name vitamine D. Wil jij goedkoop en snel supplementen bestellen? Ga dan naar deze website. Zelf houd ik er daarnaast van om te experimenteren. Ieder mens heeft een intuïtie, ofwel een gevoel, voor een bepaalde kwestie, wat betekent dat diegene bepaalde zaken beter aanvoelt dan anderen. Dit is gunstig want anders zouden we allemaal hetzelfde willen gaan doen in het leven. Mijn moeder had een fascinatie voor lezen, bijvoorbeeld over ziektebeelden, wat ik dus ook heb. Mijn intuïtie gaat zelfs zover dat ik er destijds van overtuigd was dat ik mama zou kunnen behandelen, zolang ze daar maar voor open stond en we hier de tijd voor kregen. Gelukkig heb ik het wel voor elkaar weten te krijgen dat in de laatste maand van haar leven haar levenskwaliteit met wietolie werd verbeterd, zie hiervoor dit artikel. Genezing was wel mogelijk en ik heb haar genezen van kanker, helaas ging ze naar de hemel omdat ze niet meer wilde leven. Desalniettemin is dit de drijfveer achter deze website. Let op: we hebben altijd te maken met voor- en tegenstanders. Hier hoop ik een aanhang te creëren die behoefte heeft aan voedingsadvies en informatie over natuurlijke remedies tegen ziektes zoals kanker!

 

Help jij in deze missie door deze website te blijven volgen, te abonneren op het Youtube-kanaal of mij te volgen/ liken op Facebook? Het is aan jou! Daarnaast lees je  fantastische ontdekkingen over de wereld, voeding en ziektes op Twitter. Dit account moet je zeker in de gaten houden. 

Sinds kort heb ik een persoonlijke website waarop de meest fantastische informatie komt te staan over mijn bevindingen. Ook worden hier binnenkort producten op verkocht. Neem eens een kijkje http://www.fuelstuff.nl/.

Niels van Dijk

De ode aan mijn moeder
Bloem | De brandstof van je lichaam
Wereldbol | De brandstof van je lichaam
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Tumblr Social Icon
  • Instagram